Yaga logo
Forside Om oss Publikasjoner Service Utleie Referanser Lenker Verktøy Kontakt oss
PRODUKTER OG TJENESTER
Arbeidsmiljø Cavity ring-down spektroskopi Duggpunkt Flow luft - gass - damp - væske FTIR Gassdeteksjon Lekkasjedeteksjon SF6-målinger GC Kalibrering og gassblanding Klimagass / GHG Kvikksølv MAP – Mat & Pakk Miljørapportering NOx-måling Oksygen Portable instrumenter Sampling og gassbehandling Service Støv Teflon Utleie Utslipp til luft Varmeslanger

Støv

Måling av støv og partikkelutslipp er en utfordrende teknisk oppgave, ikke bare på grunn av kravene til målenøyaktighet og ytelse men også på grunn av de tøffe forholdene sensoren må fungere i. For å møte alle disse kravene, er Yaga stolte over å kunne tilby et omfattende utvalg av løsninger og produkter fra PCME Ltd. PCME sine produkter er i bruk over hele verden og tilfredsstiller både nasjonale og internasjonale krav.

Støvmåling

QAL 181 For kontinuerlig måling av støv- og partikkelinnholdet i en gassblanding tilbyr vi partikkelmålesystemer. Det er nødvendig å ha en formening om hvilke forhold måleren vil driftes under. Systemet kalibreres i forhold til en standard referansemetode og er deretter i stand til å måle partikkelinnholdet i mg/m3 med en nøyaktighet og en stabilitet som under de definerte forholdene tilfredsstiller nasjonale og internasjonale krav.

Les mer

Filterovervåkning

Leak Locate 660Produkter i denne kategorien overvåker støvinnholdet kontinuerlig og ser etter endringer over tid. Dette er nyttige tilbakemeldinger for å vurdere ytelsen til filtersystemet, enten det er elektrostatisk utfelling, posefiltre, sykloner, eller scrubberløsninger. I tillegg kan man indikere plasseringen av dårlige filterenheter med rad eller avdeling for å minimere behovet for å bytte ut filtermedia, redusere arbeidsmengden med å finne og erstatte den dårlige enheten, og redusere den totale nedetiden til anlegget. Denne funksjonaliteten er ofte kombinert med støvmålere eller dataloggere.

I tillegg kan filterovervåkningsenheter oppfylle kravene til å måle produkttap fra prosesser (f.eks. tørkere) ved å overvåke endringer i utslippsprofilen, med det formål å minimere produkttapet. Egen programvare gir ytterligere diagnostiseringsmuligheter for disse systemene for både online og offline rensesekvenser for posefiltre.

Les mer

Filterlekkasjedetektorer

Leak Alert 75Filterlekkasjedetektorer, også kjent som Burst Bag Detectors (Europa) og Bag Leak Detectors (USA), overvåker endringer i utslippene fra støvrenseanlegg og er et verktøy for å minimere utslippene og sikre seg mot funksjonssvikt i anlegget (f.eks. på grunn av skadde filtermoduler). Vi tilbyr sertifiserte filterlekkasjedetektorer for installasjoner som krever kvalitetsgodkjenning, med ytelse tilsvarende ASTM standard D7293-07 for lekkasjedetektorer. For installasjoner som ikke krever sertifisering tilbyr vi likevel et utvalg av kvalitetsgarantier og opsjoner.

Les mer

Filtersviktdetektorer

Break Alarm 30aFiltersviktdetektorer (Dust Gross Filter Failure Detectors) ser etter betydelige økninger i støvinnholdet som en indikasjon på svikt i renseanlegg, f.eks. ødelagte posefiltre, defekt magnetventil eller overlast i sykloner). Filtersviktalarmer krever som regel øyeblikkelig reaktiv vedlikehold for å utbedre skaden, siden det ikke nødvendigvis finnes noen tidlig indikasjon på filterslitasje.

Les mer

Tilbehør

Tilbehør Vi kan levere måleutstyr for måling under spesielt krevende forhold:

  • prosesser ved økt trykk og temperatur (opp til 50 bar)
  • ekstrem temperatur (opp til 800°C)
  • beskyttelse mot syreangrep (forbrenning av brensel med høyt svovelinnhold)
  • høyt syreinnhold ved høy temperatur (som over, med temperatur opp mot 600°C)
  • prosesser med høy fuktighet (prosess og spraytørkere med RH opptil 100%)
  • luftrenset sensor (prosesser med elektrisk ladde partikler og høyt støvinnhold)
  • eksplosiv støv og gass (ATEX og IECEx, sone 0, 1 & 2, 20, 21, 22)

Les mer

Programvare

ProgramvareMåledata er verdiløse dersom de ikke er tilgjengelige for prosessoperatører og utslippsansvarlige ved anlegget. Vi tilbyr programvare for å konfigurere instrumentene og laste ned, se og analysere utslippsmåledata, inkludert trendanalyser for å vurdere langtidseffekten av ulike driftsparametre.

Les mer

Kontakt oss
Anolitveien 16
N-1400 Ski, Norway
Telefonsymbol(+47) 64 87 75 50
Sertifikater
Økonomi
Dun&Bradstreet logo
Last ned sammendrag PDF symbol
Full rapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Informasjon

17.08.2018

CS lanserer FA 515 Ex duggpunktstransmitter for måling av restfuktighet i eksplosjonsfarlige områder.
> Les mer

01.08.2018

Anvendelsesområder for PCME LEAK LOCATE 662.
> Les mer

22.05.2018

Kurz oppsummerer nyhetsåret 2017 med nye og forbedrede funksjoner og lanserer Model 255 Flow Computer
> Les mer

01.05.2018

PCME lanserer LEAK LOCATE 662 for deteksjon av filtersvikt i filterhus med flere filterkammere.
> Les mer

01.05.2018

CS lanserer LD 500 og LD 510, lekkasjedetektorer med kamera og evne til å oppdage selv små gasslekkasjer på lang avstand.
> Les mer

12.06.2017

PCME lanserer DUST ALARM 40, en ny filterovervåknignsløsning med et lettbetjent fullfarge brukergrensesnitt og mange smarte funksjoner.
> Les mer

01.03.2016

Bruk av Gasmet FTIR i klimagassforskning i felt.
> Les mer

20.05.2014

Vi lanserer Gasmet CMM for kontinuerlig måling av kvikksølv.
> Les mer

03.11.2013

Vi lanserer Kurz 454FTB-WGF masseflowmåler for biogass og andre våte gasser.
> Les mer

25.02.2013

Vi lanserer NovaPRO gasskromatograf for prosess.
> Les mer

Fant du ikke det du leter etter, eller ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker det, kan vi ta kontakt med deg.

Jeg ønsker:
Sender henvendelsen...
Takk for din tilbakemelding.
Henvendelsen er mottatt. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.
Kunne ikke sende henvendelsen. Prøv igjen.