Yaga logo
Forside Om oss Publikasjoner Service Utleie Referanser Lenker Verktøy Kontakt oss
PRODUKTER OG TJENESTER
Arbeidsmiljø Cavity ring-down spektroskopi Duggpunkt Flow luft - gass - damp - væske FTIR Gassdeteksjon Lekkasjedeteksjon SF6-målinger GC Kalibrering og gassblanding Klimagass / GHG Kvikksølv MAP – Mat & Pakk Miljørapportering NOx-måling Oksygen Portable instrumenter Sampling og gassbehandling Service Støv Teflon Utleie Utslipp til luft Varmeslanger

Publikasjoner

Nyeste publikasjoner fra Yaga eller fra våre leverandører.

August 2018 Anvendelsesmuligheter for LEAK LOCATE 662 PCME Ltd

Inspirert av den gode mottagelsen av LEAK LOCATE 320 i store posefilteranlegg med flere kammere, er LEAK LOCATE 662 utviklet for å møte kravene fra anlegg som ønsker 4-20mA utganger fra hver sensor for tilkobling til anleggets styresystemer. Dette nye medlemmet av LEAK LOCATE familien er en ren 0-100% ytelsesovervåker og gir en relativ indikasjon på støvkonsentrasjonsen i kammeret hvor den aktuelle sensoren er montert.

LEAK LOCATE 662 er spesielt velegnet for posefilter i bl.a. sementproduksjon og forbrenningsnalegg, og generelt i ethvert anlegg hvor man ønsker bedre forståelse av hvor i posefilteranlegget det er lekkasjer. Brukere har oppnådd store kostnadsbesparelser både i form av redusert vedlikeholdtid og arbeidskostnader, pg i økt produksjonseffektivitet. Det har også vist seg svært fordelaktig i anlegg som opererer nært utslippstillatelsene siden man blir bedre i stand til å styre utslippene til luft ved tidlig varsling av små lekkasjer, før de utvikler seg til større utslipphendelser. Kombinert med en avansert CEMS partikkelmåler fra PCME installert i utslippspunktet, bidrar LEAK LOCATE 662 til svært effektiv overvåkning av miljøutslipp og prosesskontroll.

Les mer

Mai 2018 Nyheter fra Kurz Kurz Instruments Inc

Vår leverandør innen flowmåling, Kurz Instruments Inc, har publisert et sammendrag av sine nyheter gjennom det siste året. Blandt nyhetene finner vi følgende:

Kurz lanserer dessuten en forbedret Flow computer Model 255 Averaging Transmitter. Den nye modellen kan leveres med støtte for 4, 9 eller 16 sensorer. Dessuten:

  • RS485-kommunikasjon med MFTB sensorer
  • Enkel tilkobling, 5 ledere per KBAR
  • Forbedret diagnostikk
  • Tilgang fra 255 til alle sensorene via RS485
  • QAL1 (TUV Europe) features for CERMS
  • Større display med 4 linjer: Tag, Flow, Temperatur, Diagnostikkstatus

Les mer (Engelsk) PDF symbol

April 2018 Filterlekkasjedeteksjon: LEAK LOCATE 662 PCME Ltd

PCME lanserer LEAK LOCATE 662, et komplementerende instrument til LEAK LOCATE 320.

Den nye LEAK LOCATE 662 er en multi-kanal posefilterovervåkningssystem for tidlig varsling og diagnostisering av svikt i store multi-kammer posefilterhus. Instrumentet gir visuell individuell indikasjon på 0-100% for hvert kammer i filterhuset slik at man kan danne seg et bilde av ytelsen av hvert kammer.

På samme måte som forgjengeren, LEAK LOCATE 660, har dette nye instrumentet individuelle 4-20 mA-utganger for hvert kammer. I tillegg tilbys Modbus RS485 og ethernet-tilkobling for bruk sammen med PCME's Predict programpakke.

Sensorene kobles til en ProController-enhet (4-32 sensorer) som leveres med 4 stk 4-20 mA, som kan utvides yttererligere via Analog Output utvidelsesmoduler (AOMs).

LEAK LOCATE 662 er velegnet til industrier hvor man har filterhus med flere kammere og hvor man ønsker 4-20 mA tilkoblinger. Typiske industrisektorer er sement, stål og forbrenningsanlegg.

Instrumentet er tilgjengelig for bestilling umiddelbart og har en leveringstid på 4-6 uker.

Les mer

Juni 2017 Filterovervåkning: DUST ALARM 40 PCME Ltd

PCME lanserer DUST ALARM 40, en fullstendig nyutviklet etterfølger til våre eldre modeller BREAK ALARM 10a (DS10) og BREAK ALARM 30a (DS30). Instrumentet har en ny smartsensor og kobler opp til en helt ny kontrollenhet med vårt nye full-farge ikon-baserte brukergrensesnitt. Med mulighet for 4-20 mA-utganger, relé-utganger, trykkluftrensing, alarmforsinkelse og andre smarte funksjoner, er DUST ALARM 40 en flott filterlekkasje- og filtersviktdetektor.

Les mer

April 2017 Flowmåling: Utvidet måleområde Kurz Instruments Inc.

Kurz Instruments Inc. kan nå tilby et langt større måleområde for sine mest populære flowmålere. For instrumentene 454, 504 og 534 er måleområdet for masseflow (hastighet, volum, mengde) økt med opptil 400% sammenlignet med tidligere utgaver av instrumentene. Dette mens påliteligheten og nøyaktigheten som Kurz flowmålere er kjent for, er ivaretatt.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Mars 2017 Flowmåling: Forsterket sensorbeskyttelse med TiAlN Kurz Instruments Inc.

Flowmålere fra Kurz Instruments Inc. er i utgangspunktet hardføre og tåler mange etsende og skitne gasser. Enkelte applikasjoner, spesielt en del eldre kull- og sementanlegg, kan utsette instrumentet for mekanisk slitasje over tid. For slike ekstremt krevende anlegg lanserer Kurz Instruments et nytt og sterkere beskyttelsesbelegg med titanium aluminiumnitrid (TiAlN). Dette nye beskyttelsesbelegget øker nano-hardness ratingen på sensoren til 28.

Den forsterkede sensoren er tilgjengelig som en opsjon for modellene 454FTB, K-BAR 2000B og 2440.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Februar 2017 Støvmåling: PCME QAL 360 PCME Ltd

PCME lanserer QAL 360, et nytt instrument i PCME ProScatter™ BackScatter serien. Dette instrumentet er designet for bruk i medium til store røykgasskanaler og alt fra svært lave (<1 mg/m3) til høye støvkonsentrasjoner. Felles for alle instrumentene i BackScatter serien er at instrumentene kun monteres på den ene siden av kanalen. QAL 360 er utstyrt med et komplett sett av selvtestfunksjoner og er ideell for måling av partikkelkonsentrasjoner i røykgasskanaler fra kraftverk og forbrenningsanlegg, inkludert olje- og gasskraftverk, raffineri og biobrenselsanlegg. QAL3 60 er også egnet i kjemisk industry såvel som i mineral, sement og metallprosesser.

Les mer

Februar 2017 Ny funksjon: PROFIBUS-DP Kurz Instruments Inc.

Kurz Instruments Inc. lanserer støtte for PROFIBUS (Process Field Bus) for produktserien B-Series, som bl.a. inkluderer den populære flowmåleren 454FTB og våtgassflowmåleren 454FTB-WGF. PROFIBUS DP er en digital kommunikasjonsprotokoll som er mye brukt til å styre sensorer og ventiler i produksjonsprosesser verden over.

I denne publikasjonen kan du lese mer om PROFIBUS DP i forbindelse med flowmålere fra Kurz Instruments Inc.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Januar 2017 Ny funksjon: Varierende gasskomposisjon Kurz Instruments Inc.

De fleste kjemiske produksjonsprosesser er konstruert rundt en struktur hvor man benytter en enkel ren gass (slik som luft til forbrenning, komprimert luft til pneumatiske systemer eller nitrogen for brannsikkerhet) eller en fast gassblanding. Enkelte prosessmålinger må imidlertid utføres på lokasjoner hvor gassens tilstand kan være i endring eller hvor sammensetningen kan endres på grunn av ulike forhold i prosessen.

I denne publikasjonen presenteres hvordan Kurz B-Series med flowmålere nå har mulighet til å tilpasse seg endringer i gass-sammensetningen via manuelle eller automatiske justeringer.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Desember 2016 Emisjon fra forbrenningsprosesser Kurz Instruments Inc.

Et kort sammendrag av fordelene ved å bruke et flerpunkts innstikkinstrument, Kurz K-BAR 2000, til flowmåling i utslippsmåling og forbrenningsprosesser.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Mai 2016 Ny funksjon: én måler – flere gasskurver Kurz Instruments Inc.

Det er nå mulig å forhåndsprogrammere opptil fem ulike gasskurver for bruk av Kurz flowmålere i ulike faser av prosessen, i ulike applikasjoner eller rett og slett for å ha en flowmåler i reserve klar til bruk der det måtte bli nødvendig.

Les mer (Engelsk) PDF symbol

Kontakt oss
Anolitveien 16
N-1400 Ski, Norway
Telefonsymbol(+47) 64 87 75 50
Sertifikater
Økonomi
Dun&Bradstreet logo
Last ned sammendrag PDF symbol
Full rapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Informasjon

17.08.2018

CS lanserer FA 515 Ex duggpunktstransmitter for måling av restfuktighet i eksplosjonsfarlige områder.
> Les mer

01.08.2018

Anvendelsesområder for PCME LEAK LOCATE 662.
> Les mer

22.05.2018

Kurz oppsummerer nyhetsåret 2017 med nye og forbedrede funksjoner og lanserer Model 255 Flow Computer
> Les mer

01.05.2018

PCME lanserer LEAK LOCATE 662 for deteksjon av filtersvikt i filterhus med flere filterkammere.
> Les mer

01.05.2018

CS lanserer LD 500 og LD 510, lekkasjedetektorer med kamera og evne til å oppdage selv små gasslekkasjer på lang avstand.
> Les mer

12.06.2017

PCME lanserer DUST ALARM 40, en ny filterovervåknignsløsning med et lettbetjent fullfarge brukergrensesnitt og mange smarte funksjoner.
> Les mer

01.03.2016

Bruk av Gasmet FTIR i klimagassforskning i felt.
> Les mer

20.05.2014

Vi lanserer Gasmet CMM for kontinuerlig måling av kvikksølv.
> Les mer

03.11.2013

Vi lanserer Kurz 454FTB-WGF masseflowmåler for biogass og andre våte gasser.
> Les mer

25.02.2013

Vi lanserer NovaPRO gasskromatograf for prosess.
> Les mer

Fant du ikke det du leter etter, eller ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker det, kan vi ta kontakt med deg.

Jeg ønsker:
Sender henvendelsen...
Takk for din tilbakemelding.
Henvendelsen er mottatt. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.
Kunne ikke sende henvendelsen. Prøv igjen.