Yaga logo
Forside Om oss Publikasjoner Service Utleie Referanser Lenker Verktøy Kontakt oss
PRODUKTER OG TJENESTER
Arbeidsmiljø Cavity ring-down spektroskopi Duggpunkt Flow luft - gass - damp - væske FTIR Gassdeteksjon Lekkasjedeteksjon SF6-målinger GC Kalibrering og gassblanding Klimagass / GHG Kvikksølv MAP – Mat & Pakk Miljørapportering NOx-måling Oksygen Portable instrumenter Sampling og gassbehandling Service Støv Teflon Utleie Utslipp til luft Varmeslanger

Gassdeteksjon

YAGA tilbyr, i samarbeid med GfG, et bredt utvalg av gassdeteksjonsutstyr. Vårt mål er å være en betydelig bidragsyter til å møte fremtidens behov for å sikre helse, miljø og verdier. Alle våre produkter er både enkle i bruk og kosteffektive over tid. Med vår lokale oppfølging og GfG sitt globale nettverk i ryggen kan våre kunder være trygge på at alle sine ansatte er godt sikret i det daglige arbeidet.

Produktutvalg

Portable gassdetektorer og lekkasjedetektorer

GfG G450 Vi tilbyr kompakte og robuste portable gassdetektorer av meget høy kvalitet. Ved hjelp av elektrokjemiske, katalytiske, infrarøde og PID sensorer er man i stand til å oppdage enhver gassfare på arbeidsområdet.

Med et utvalg som spenner fra de enkleste éngassdetektorene til flergassdetektorer som håndterer opptil 7 ulike gasser samtidig kan vi tilby instrumenter for enhver situasjon. Alle instrumentene er utstyrt med en kraftig lydalarm, tydelig lysalarm og vibrasjonsalarm — brukeren kan være sikker på å oppdage alarmen selv i mørke og støyete områder. I tillegg er sensorlevetid, eierskapskostnad og brukervennlighet nøkkelegenskaper ved alle instrumentene.

Les mer

Fastmonterte transmittere

GfG EC28 Et fast gassdeteksjonssystem som kontinuerlig overvåker arbeidsområder hvor det kan være fare for gassfarer sikrer arbeiderne mot unødvendige ulykker. GfG utvikler kompakte og robuste detektorer av meget høy kvalitet og tilbyr sensorer for over 500 ulike gasser og damper.

Et fastmontert gassdeteksjonssystem består av transmittere og sentralenheter (kontrollere). Sentralenhetene finnes i enkle énkanals utgaver for 1-til-1 tilkobling til transmitterne, i større utgaver med opp til 8 kanaler samt i rackmonterte utgaver som kan håndtere et vilkårlig antall transmittere.

Les mer

Sentralenheter for alarmhåndtering

GfG GMA100 Et fast gassdeteksjonssystem som kontinuerlig overvåker arbeidsområder hvor det kan være fare for gassfarer sikrer arbeiderne mot unødvendige ulykker. Vi tilbyr kompakte og robuste detektorer av meget høy kvalitet og kan detektere over 500 ulike gasser og damper.

Et fastmontert gassdeteksjonssystem består av transmittere og sentralenheter (kontrollere). Sentralenhetene finnes i enkle énkanals utgaver for 1-til-1 tilkobling til transmitterne, i større utgaver med opp til 8 kanaler samt i rackmonterte utgaver som kan håndtere et vilkårlig antall transmittere.

Les mer

Om GfG

Last ned vår produktguide PDF symbol fra GfG. Vi anbefaler også artikkelen Hva betyr negative avlesninger? PDF symbol.

Kontakt oss
Anolitveien 16
N-1400 Ski, Norway
Telefonsymbol(+47) 64 87 75 50
Sertifikater
Økonomi
Dun&Bradstreet logo
Last ned sammendrag PDF symbol
Full rapport er tilgjengelig ved forespørsel.
Informasjon

17.08.2018

CS lanserer FA 515 Ex duggpunktstransmitter for måling av restfuktighet i eksplosjonsfarlige områder.
> Les mer

01.08.2018

Anvendelsesområder for PCME LEAK LOCATE 662.
> Les mer

22.05.2018

Kurz oppsummerer nyhetsåret 2017 med nye og forbedrede funksjoner og lanserer Model 255 Flow Computer
> Les mer

01.05.2018

PCME lanserer LEAK LOCATE 662 for deteksjon av filtersvikt i filterhus med flere filterkammere.
> Les mer

01.05.2018

CS lanserer LD 500 og LD 510, lekkasjedetektorer med kamera og evne til å oppdage selv små gasslekkasjer på lang avstand.
> Les mer

12.06.2017

PCME lanserer DUST ALARM 40, en ny filterovervåknignsløsning med et lettbetjent fullfarge brukergrensesnitt og mange smarte funksjoner.
> Les mer

01.03.2016

Bruk av Gasmet FTIR i klimagassforskning i felt.
> Les mer

20.05.2014

Vi lanserer Gasmet CMM for kontinuerlig måling av kvikksølv.
> Les mer

03.11.2013

Vi lanserer Kurz 454FTB-WGF masseflowmåler for biogass og andre våte gasser.
> Les mer

25.02.2013

Vi lanserer NovaPRO gasskromatograf for prosess.
> Les mer

Fant du ikke det du leter etter, eller ønsker du mer informasjon?

Dersom du ønsker det, kan vi ta kontakt med deg.

Jeg ønsker:
Sender henvendelsen...
Takk for din tilbakemelding.
Henvendelsen er mottatt. Vi vil ta kontakt så raskt som mulig.
Kunne ikke sende henvendelsen. Prøv igjen.